Find din rejseudbyder

Søg på rejseudbyderens navn, CVR-nummer eller registreringsnummer:

Søg på: Navn CVR nummer Reg. nr

Udbydere af pakkerejser skal være registreret

 

Ifølge dansk lovgivning skal man være registreret i Rejsegarantifonden, hvis man er etableret i Danmark og udbyder pakkerejser i eget navn. Det kan nogle gange være vanskeligt - specielt når man handler på internettet - at se hvor den rejseudbyder, man vil købe rejse hos, er etableret.

 

Herover kan du slå op og se, hvilke udbydere, der er registreret.

Formidler for en rejseudbyder?

 

En ”formidler” er en virksomhed, der har fået fuldmagt til at videresælge pakkerejser for en rejseudbyder, der er registreret i Rejsegarantifonden – kaldet den ”tekniske rejseudbyder”.

 

Hvis du handler med en formidler for en rejseudbyder, er du dækket fuldt ud på niveau med de kunder, der handler direkte med en registreret rejseudbyder.

 

Du skal blot være opmærksom på følgende:

 

1. Formidleren skal have registreret en formidleraftale i Rejsegarantifonden. Du kan finde registrerede aftaler ved at søge på formidlere herover.

 

2. Det skal fremgå af formidlerens udbudsmateriale (hjemmeside, katalog), hvem rejsens tekniske udbyder er, og den tekniske udbyders navn, CVR-nr. og reg. nr. i Rejsegarantifonden skal fremgå af din faktura fra formidleren.

Flyselskaber skal ikke være registreret

 

Det er kun udbydere af pakkerejser, der skal være registreret i Rejsegarantifonden.

 

Udbydere af flytransport (fx flyselskaber) skal ikke være registreret i fonden.

 

Hvis du hos et flyselskab køber flybillet med afrejse fra og hjemrejse til en dansk lufthavn, så sørger fonden for din hjemtransport, hvis flyselskabet går konkurs, og du dermed er strandet i udlandet. Du skal ikke tilkøbe en ekstra dækning for at få denne sikkerhed.

 

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på ved køb af flybilletter på siden Din Dækning.