Find din rejseudbyder

Søg på rejseudbyderens navn, CVR-nummer eller registreringsnummer:

Søg på: Navn CVR nummer Reg. nr

Formidler

 

En ”formidler” er en virksomhed, der har fået fuldmagt til at videresælge pakkerejser for en dansk etableret rejseudbyder, der er registreret i Rejsegarantifonden – kaldet den ”tekniske rejseudbyder”.

 

Hvis du handler med en formidler for en rejseudbyder, er du dækket på samme måde, som hvis du handler direkte med den tekniske rejseudbyder.

 

Du skal blot være opmærksom på følgende:

 

  • Formidleren skal have oplyst fonden om formidlerforholdet, så vi har noteret det. Du kan finde de formidlere, vi har noteret, ved at søge ovenfor.
  • Det skal fremgå af formidlerens udbudsmateriale (hjemmeside, katalog mv.), hvem rejsens tekniske udbyder er.
  • Den tekniske udbyders navn, CVR-nr. og reg.nr. i Rejsegarantifonden skal fremgå af din faktura fra formidleren.

 

 

EU-Dækning

 

Der gælder regler om rejsegaranti ved rejseudbyderens konkurs i hele EU/EØS-området, og i visse tilfælde kan man som rejsekunde være omfattet af garantiordningen i et andet EU/EØS-land og ikke i Danmark, selv om man har købt sin rejse hos en rejseudbyder med kontor i Danmark, som har markedsført sig på dansk.

 

Nedenstående rejseudbydere er formidlere (agenter) for rejseudbydere i andre EU/EØS-lande, så hvis du som kunde køber en pakkerejse hos rejseudbyderen, vil du i tilfælde af konkurs skulle søge erstatning hos den udenlandske rejsegarantiordning og ikke hos Rejsegarantifonden. Rejseudbyderne har oplyst, at kunder er dækket af garantiordningen i landene anført i oversigten herunder

 

 

Reg. nr.RejseudbyderLand
1644STS Sprogrejser ApSSverige
1686Lisa!Tyskland
2231Sunweb Group ScandinaviaHolland
2652Fishing Tours v/Ask FuttrupNorge
2832Uncharted IVSRumænien

 

 

 

Flyselskaber skal ikke være registreret

 

Flyselskaber skal ikke være registreret i Rejsegarantifonden. Det samme gælder rejsebureauer, der kun udbyder flybilletter.

 

  • Ved køb af en flybillet med udrejse og hjemrejse fra en dansk lufthavn, vil du automatisk være omfattet af fondens dækning.
  • Ved køb af et sammensat rejsearrangement hos et flyselskab, hvor billetten er med udrejse og hjemrejse fra en dansk lufthavn, vil du automatisk være omfattet af fondens dækning.

 

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på ved køb af flybilletter på siden ”Din dækning”.